Wijzer met Plaatjes shop

logo uilenkop van Wijzer met plaatjes

Wijzer met Plaatjes is mijn mini-webshop. Hier vind je mijn coachmaterialen Praatraak Bij de dokter en Emoties. Op dit moment kun je Praatraak alleen bestellen in combinatie met een workshop. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op!

Eenvoudige praatplaatjes

Praatraak werkt met coachkaarten waarop eenvoudige praatplaatjes over gezondheid en gevoelens staan. Ik heb het materiaal gemaakt voor taalcoaches en hun taalmaatjes, NT2-docenten en hun cursisten, en vrijwilligers en bezoekers van Taalcaf├ęs.

Makkelijker praten

Met Praatraak kun je makkelijker met mensen praten over hun gezondheid en welzijn, bijvoorbeeld als ze minder gezondheidsvaardig zijn of moeite met taal hebben. Praten over gezondheid en gevoelens maakt mensen gezonder en gelukkiger. En helpt ze beter hun weg te vinden binnen de zorg!

Bekijk mijn Praatraak-kaarten op de pagina Coachmateriaal.

Neem een kijkje in mijn shop via de knoppen hieronder.