Coachmateriaal

potlood dat poppetjes tekent die hand in hand staan, met op achtergrond de kop van een uilMijn coachmateriaal Praatraak is verkrijgbaar in twee thema’s: Praatraak Bij de dokter, om te praten over gezondheid en zorg, en Praatraak Emoties om te praten over gevoelens en gedachten. Praatraak is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben met taal of het lastig vinden om gezondheidsinformatie te begrijpen.

Op dit moment kun je Praatraak alleen bestellen in combinatie met een workshop. De vermelde prijzen zijn voor particuliere gebruikers. Wil je meer weten, of een prijs opvragen voor je organisatie? Neem dan contact met mij op!

Praatraak Emoties € 27,50 – om te leren gevoelens en gedachten te benoemen, zodat je hier makkelijker over kunt praten; doosje met 48 gesprekskaarten, printbaar pdf-bestand met 8 praatbladen, instructieblad en een overzicht van de kaarten.

>Bekijk de Praatraak Emoties-materialen.
>Lees meer over Praatraak Emoties.
>Ga naar Bestelinfo.

Praatraak Bij de dokter € 29,50 – om te praten over gezondheid en zorg; doosje met 36 gesprekskaarten, printbaar pdf-bestand met 16 praatbladen, instructieblad en een overzicht van de kaarten.

>Bekijk de Praatraak Bij de dokter-materialen.
>Lees meer over Praatraak Bij de dokter.
>Ga naar Bestelinfo.

Handgemaakt

Alle materialen ontwerp, teken, schrijf, print en maak ik zelf. Ook de doosjes maak ik met de hand.

Bestellen?

Bestellen kan door mij een mail te sturen. Kijk voor meer informatie over bestellen op de pagina Bestelinfo. Of klik op een knop hieronder.