Wandeluurtje Gezond Leven

Wil je gezonder leven, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Of wil je stoppen met roken, maar geloof je na de zoveelste poging niet dat het je ooit zal lukken?

Op mijn wandeluurtje Gezond Leven kun je elke week vragen stellen over gezond leven en (stoppen met) roken. Je krijgt tips en antwoorden van mij als erkend rookstop- en leefstijlcoach. En je kunt ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Voor wie?

Iedereen die gezonder wil leven én het leuk vindt tips en ervaringen uit te wisselen tijdens ontspannen wandelingen in de natuur rondom Mierlo.

Waar en wanneer?

Het wandeluurtje duurt ongeveer een uur en start op wisselende plekken in de natuur rondom Mierlo. We wandelen altijd in een groene, natuurlijke omgeving. Het gaat (bijna) altijd door, ook als het regent.

De dagen en tijden zijn:

  • van april tot half sept op donderdagavond om 19:00 u
  • van half sept tot en met maart op zaterdagochtend om 11:00 u
Wat kost het

De eerste 2 keer zijn gratis. Daarna betaal je per wandeling 3 euro, of koop je een 5-rittenkaart van 10 euro. Voor mensen die coaching bij mij volgen, is het wandeluurtje gratis.

Meedoen?

Meld je aan via e-mail, telefoon of whatsapp. Laat je voornaam en telefoonnummer weten, en wanneer je wilt komen. Je hoort dan waar het wandeluurtje start. Als het niet doorgaat, krijg je ook bericht.

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op! Wil je meer weten over mijn coaching op leefstijl of bij stoppen met roken? Ga dan naar de pagina’s Leefstijlcoaching of Stoppen met roken.

Wist je dat…  de meeste zorgverzekeraars professionele rookstopbegeleiding 1 keer per kalenderjaar 100% vergoeden uit je basisverzekering? Je betaalt hierbij geen eigen risico, en hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.