Even voorstellen…

Ik ben Nicolette de Vries en deze website is van mij. Ik ben vertaler, biowetenschapper, vogelgek en natuurliefhebber.

Beter begrijpen

Ik  houd van schrijven en vertalen, zeker als ik daarmee mensen kan helpen om dingen beter te begrijpen.  En ik vind het nog leuker om informatie om te zetten in beeldtaal. Met beeldtaal bedoel ik illustraties die – jawel – je helpen dingen beter te begrijpen, liefst over gezondheid. Verder teken ik graag gewoon mooie plaatjes, met als favoriete onderwerp vogels.

Wijzer met plaatjes

Op deze website laat ik zien wat ik maak: beeldmaterialen waarmee ik je een stukje wijzer wil maken, liefst over gezondheid en leefstijl. En ook een beetje over natuur. Hopelijk helpen mijn plaatjes je sommige dingen beter te begrijpen. Of vind je ze gewoon mooi. Dat mag ook!