Wandel je mee op 10 september?

Wil je stoppen met roken, en meer weten over de cursus Rookvrij en Fitter, die ik aanbied? Of ben je al gestopt, en vind je het leuk om ervaringen uit te wisselen? Wandel dan op 10 september 2023 mee met de Landelijke Fresh Air Walk in Mierlo!

Op zondag 10 september verzorgen coaches van Rookvrij en Fitter op 8 plekken in Nederland de landelijke Fresh Air Walk. Zo willen we 1x per jaar met zoveel mogelijk mensen het rookvrije leven vieren. Dit jaar organiseer ik samen met 2 andere coaches deze wandeling in Mierlo.

De wandeling is maximaal 5 km, en goed te doen voor iedereen die een uur rustig kan wandelen. Na afloop krijg je een gratis kop koffie, thee of fris, en een handig cadeautje mee naar huis!

Kom genieten van de frisse lucht en de mooie natuur van Mierlo! Stel een vraag aan coach Astrid uit Valkenswaard, coach Ad uit Waalre of mijzelf, of kom gewoon een uurtje lekker wandelen samen met anderen die denken over stoppen, of al gestopt zijn!

Is Mierlo te ver weg? Zoek een locatie in de buurt op: rookvrijenfitter.nl/lfaw/

Aanmelden hoeft niet, maar mag natuurlijk wel: stuur dan even een berichtje.

Ik hoop je te ontmoeten op zondag 10 september om 11:00 uur bij De Strabrechtse Hoeve, Aardborstweg 19 in Mierlo!

Groetjes, Nicolette