Rookvrij en Fitter wandelspreekuur

Wil je stoppen met roken maar weet je – misschien na de zoveelste poging – niet hoe je dat moet aanpakken? Vraag je je af waar je professionele hulp kunt krijgen en wat de verzekering vergoedt? Of maak je je zorgen over je eigen gezondheid of die van je partner of kinderen?

Op mijn gratis Rookvrij en Fitter-wandelspreekuur kun je elke week vragen stellen over (stoppen met) roken, en luisteren naar de ervaringen van eventuele andere deelnemers. Je krijgt tips en antwoorden van mij als erkend rookstop- en leefstijlcoach tijdens ontspannen wandelingen in de mooie natuur rondom Mierlo en Geldrop.

Voor wie?

Iedereen die iets wil weten over (stoppen met) roken is welkom. Het maakt niet uit of je rookt of niet, wel of niet wilt stoppen, veel of weinig rookt, of komt voor jezelf of iemand in je omgeving. Heb je geen duidelijke vraag, maar ben je wel nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom!

Waar en wanneer?

Het spreekuur duurt maximaal een uur en start vanuit wisselende plekken, meestal in Mierlo, soms ook in Geldrop. We wandelen altijd in een groene, natuurlijke omgeving. Het gaat (bijna) altijd door, ook als het regent.

De dagen en tijden zijn:

  • van april t/m sept: elke woensdag om 18:30 u
  • van okt t/m maart: elke zaterdag om 11:00 u
Vooraf aanmelden

Meld je aan via e-mail, telefoon of whatsapp. Laat je voornaam en telefoonnummer weten, en geef aan wanneer je wilt komen. Ik stuur je altijd een bevestiging van de datum en het adres van de startplek. Gaat het spreekuur onverhoopt niet door, dan krijg je bericht van mij.

Meer weten?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Wil je meer weten over de begeleiding die ik geef bij stoppen met roken, ga dan naar de pagina Stoppen met roken.

Wist je dat…  de meeste zorgverzekeraars professionele rookstopbegeleiding 1 keer per kalenderjaar 100% vergoeden uit je basisverzekering? Je betaalt hierbij geen eigen risico. En je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.